| Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Büşhram Admin
Mesaj Sayısı : 205 Kayıt tarihi : 03/02/08 Yaş : 32 Nerden : Cehennemin Dibinden =Pp
| Konu: Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri Çarş. Şub. 06, 2008 3:54 pm | |
| Foruma hoşgeldiniz... - Hoşbulduk da ney bura şimdi. -Forum abi. Bak komik yazılar var resimler var. +Kes! Görüyoz di mi başlıkları. Ne salak muamelesi yapıyon -Tamam abi ben yine de söyliyim. +Napıyoz şimdi hep bu formda mı kalacaz. Hani bira falan yok mu hiç ? -Yok abi yani var da biz ilgilenmiyoz o işlerle +Olum sen bu formda kala kala baya düzelmişsin afferim sanaa beeeee gözüme girdin
+ Forum bu işte abi.. - Neresini dolduruyoz bu formun ? +Form degil bu abi. Forum. Gel bak üye yapayım seni.. Sen şu formu doldur tamam bak kullanıcı adını felan gir. -Bu forumu mu dolduracam ? +Yok abi forum degil bu form -Başlıcam şimdi haaa bi karar ver artık forum mu form mu ?
+Forum bundan ibaret abi gel şimdi seni bi üye yapalım. Kullanıcı adın ne olsun ? -Ne demek nan o. Ahmet işte bilmiyon mu ? +Yok abi nickin yani. -Neyim ? Manyak mısın olum ne diyon sen. Dur ben sana nüfus cüzdanımı veriyim oradan bak. +Yok abi yanlış anladın yani takma adın -Heee öle desene cocuuum. Molla Ahmet derler bana bizim koyde +hay senin..
+ - bak burası benim yöneticilik yaptığım sitenin forumu. - aaa sen apartman yöneticisi mi oldun burası da apartmanın bodrumu öyle mi + yok bodrum değil, forum. burada çeşitli konu başlıkları açılır ve üyelerimiz bunlara düşüncelerini yazarlar, eklentiler yaparlar, anketlere katılırlar vs. - aidat parası alıyo musunuz üyelerden + diyorum ki sanal bi ortam. keyifli vakit geçirdiğimiz, yeni şeyler öğrendiğimiz, yeni haberler okuduğumuz bir yer. - postacı mı geliyor kapıya + iflahını senin. senle tanıştığım güne lanet olsun
+ bak işte bizim forum bu.. bak burdan da üye oluyon işte tamam mı - tamam (2 hafta sonra) - Ne biçim forum bu 2 haftadır üyeyim kilomda bir değişiklik yok.. siz milleti kandırıyonuz mu + ne diyon - sen ne zayıflaması - sus sus bu forum deil mi e ben eti forum yiyince zayıflıyom bunda niye zayıflamıyom söyle + tamam çık forumdan.. bende düşünüyom niye bu kız böyle agresif bu forumda meğer nedeni buymuş. - hem suçlu hem güçlü | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri Çarş. Şub. 06, 2008 4:41 pm | |
| Hrbiden var böleleri adamı gıcık ediyolar... |
|
| |
antiavril Rocker
| Konu: Geri: Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri Çarş. Mart 19, 2008 8:39 pm | |
| cidden gıcık oluyorum forum dioruz ne diolar | |
|
| |
razorblade_kiSS Moderatör
Mesaj Sayısı : 677 Kayıt tarihi : 05/02/08 Yaş : 32 Nerden : in_FLAMES
| Konu: Geri: Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri Perş. Mart 20, 2008 4:27 pm | |
| forumu bilmeyenmi var ya ne zırvalık | |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| Konu: Geri: Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri Perş. Mart 20, 2008 6:11 pm | |
| - razorblade_kiSS demiş ki:
- forumu bilmeyenmi var ya ne zırvalık
Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.. her insan herşeyi bilecek diye de bişey yoktur.. | |
|
| |
ThE_MyTh
Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 19/03/08 Yaş : 36 Nerden : cezaevi
| Konu: Geri: Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri Perş. Mart 20, 2008 6:20 pm | |
sen çok mu bildiğini sanıyorsun.burda 600 mesajınla çok mu şey yaptığını sanıosun.ben bizim forum sitesine 7.000 küsür mesaj yazdım hala forum hakkında herşeyi bildiğimi sanmıyorum.senin dediğin lamerlerin hackerim diye ortalıkta dolaşmasına benziyor.çok boş konuşuyorsun... | |
|
| |
| Konu: Geri: Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri Perş. Mart 20, 2008 6:28 pm | |
| - ThE_MyTh demiş ki:
- razorblade_kiSS demiş ki:
sen çok mu bildiğini sanıyorsun.burda 600 mesajınla çok mu şey yaptığını sanıosun.ben bizim forum sitesine 7.000 küsür mesaj yazdım hala forum hakkında herşeyi bildiğimi sanmıyorum.senin dediğin lamerlerin hackerim diye ortalıkta dolaşmasına benziyor.çok boş konuşuyorsun... asıl sen boş konuşuyosun be! ben bitek bu siteye mi üyeyim sanıyosun ki ben ondan bahsetmiyorum forum ne demek onu bilen yokmu demek istedim forumla form u falan karıştırmıcask kadar az çok bilinir anlamında söyledim kıt kıt konuşup tartışma yaratmaya çalışma ...asıl sen boş konuşuyosun sadece konu dışıyla başlamandan belli mesela | |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| Konu: Geri: Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri Perş. Mart 20, 2008 6:34 pm | |
- ThE_MyTh demiş ki:
- razorblade_kiSS demiş ki:
sen çok mu bildiğini sanıyorsun.burda 600 mesajınla çok mu şey yaptığını sanıosun.ben bizim forum sitesine 7.000 küsür mesaj yazdım hala forum hakkında herşeyi bildiğimi sanmıyorum.senin dediğin lamerlerin hackerim diye ortalıkta dolaşmasına benziyor.çok boş konuşuyorsun... asıl sen boş konuşuyosun be! ben bitek bu siteye mi üyeyim sanıyosun ki ben ondan bahsetmiyorum forum ne demek onu bilen yokmu demek istedim forumla form u falan karıştırmıcask kadar az çok bilinir anlamında söyledim kıt kıt konuşup tartışma yaratmaya çalışma ...asıl sen boş konuşuyosun sadece konu dışıyla başlamandan belli mesela Neden önyargılı konuşuosn, bn ThE_MyTh yi çk net tanıormm inann boş konuşan biri değildir, ayrıca sen demedin mi rap dinleyen rock bölümüne ne yazıcak, o da yazmıyor fena mı?? | |
|
| |
| Konu: Geri: Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri Perş. Mart 20, 2008 6:38 pm | |
| ne alakası var konumuzla...ben müzik bölümüne yazmamı dedim!eğer sadece rap dinliyosan bu foruma girmenin amacı ne dedim rock müziği merak ettim falan diyebilirdi , ama o ben demeden zaten direk konu dışına atlamış o yüzden önyargılı davrandım...
saçmasapan tartışmalar çıkarıp onabuna laf atıp konuyu dağıtmayalım....o çok bilgin ben boşum tamam oldumu mutlu oldunuzmu ... şimdi konuya dönelim katletmeyelim konuyu... | |
|
| |
Büşhram Admin
Mesaj Sayısı : 205 Kayıt tarihi : 03/02/08 Yaş : 32 Nerden : Cehennemin Dibinden =Pp
| Konu: Geri: Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri Perş. Mart 20, 2008 7:52 pm | |
| Lütfen tartışmalarınıza bir son verin.. Burası sadece yorum yapmak içindir kavga edecekseniz yanlış yerdesiniz.. Konu daha da uzarsa gereği yapılacaktır...! | |
|
| |
| Forumu BiLmeyenLerin HaLLeri | |
|