Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Barış Akarsu

5 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Barış Akarsu Empty
MesajKonu: Barış Akarsu   Barış Akarsu Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 5:48 pm

29 Haziran 1979 da Zonguldak'ta dünyaya gelir. Annesi Hatice Hanım ve Babası Selahattin Bey'dir.

İlk, orta, lise eğitimini küçük yaşlarda yerleştikleri Amasra'da tamamlar. Lisedeyken yelken sporuna gönül verir ve bu sporu Amasra Yelken Klübü'nde profesyonel olarak yapmaya karar verir.

Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlar. İlkokuldayken elinde blok flüt sokakta dolaştığını söyler. Ama esas müzikle tanışması Amasra'ya gelen müzisyenlerden etkilenerek çalmayı öğrendiği klavye gitar ve mızıkası iledir. Evlerinde Ruhi Su, Cem Karaca sürekli dinlenen sanatçılardır. Barış Akarsu, o dönemlerde dinlemeye başladığı 70'lerin 80'lerin rock, hard rock ve heavy metal grup ve sanatçılarını hala dinlemeye devam eder.

Antalya'da animatörlük ve müzisyenlikten sonra Karadeniz Ereğlisi'ne gelerek burada 4 yıl boyunca çesitli barlarda, yerel televizyon ve radyolarda programlar yapar. Bu dönemde televizyonda gördüğü Akademi Türkiye yarışmasının tanıtım reklamları dikkatini çeker ve bu yarışmaya katılır.

2004 Temmuzda Akademi Türkiye Yarışmasını 1. olarak tamamlar. Yarışmadan sonra uzun süredir gelmeyi ve yaşamayı düşündüğü İstanbul'a yerleşir ve müzik çalışmalarına burada devam eder. Akademi Türkiye Yarışmasından hemen sonra yurdun dört bir yanında sayısı 100'ü geçen çesitli konserler verir.

14 Ocak 2005'te Seyhan Müzik'ten Sedar Öztop'un prodüktörlüğü ile yaptığı ilk albümü Islak Islak’ı piyasaya çıkarır. Bu albümden aynı yıl içerisinde Islak Islak, Kimdir O ve Amasra parçalarına klip çeker ve bunlar televizyonlarda müzik kanallarında yayınlanır.

17 Ağustos 2006 da Seyhan Müzik etiketli aranjör ve yönetmenliğini Ayhan Onurtaş,Ergin Altınel ve Ercüneyt Özdemir in yaptığı "Düşmeden Bulutlara Koşmak Gerek" isimli ikinci albümü çıkardı. İlk klip parçasını da albümün ilk parçası olan "Vurdum en dibe kadar" isimli çıkış parçasına çekti.

2006 yazında başladığı "Yalancı Yarim" dizisi ile gönüllere taht kurdu. Oynadığı "Tarık" karakteriyle müzisyenliğinin yanında oyunculuktada iddialı olduğunu gösterdi.

2007 Kral Tv Video Müzik Ödüllerinden En iyi Rock Sanatçısı Ödülünü aldı. Ayrıca Barış Akarsu, USDER tarafından "sosyal kalnma ve dayanışmaya verdikleri öneme göre" verilen ödüllerde "Rock Dalında En İyi Şarkıcı Ödülü'nü" , FUTURE dergisinin "Yılın En Sevilen Rock Sanatçısı Ödülü'nü" ve "CEM KARACA Özel Ödülü'nü" aldı.

Ve Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu 6 günlük uzun bekleyişin ardından komadan çıkamayarak 4 Temmuz 2007 gecesi hayatını kaybetti!..

Barış Akarsu Www.yeniresim.com_-_nl_Resimleri_-_arkc_-_Bar_Akarsu2
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

Barış Akarsu Empty
MesajKonu: Geri: Barış Akarsu   Barış Akarsu Icon_minipostedCuma Şub. 08, 2008 1:08 am

müziğini sevmezdim ama ölünce ağladım çok etkiledi nedense
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

Barış Akarsu Empty
MesajKonu: Geri: Barış Akarsu   Barış Akarsu Icon_minipostedCuma Şub. 08, 2008 2:44 pm

.Sevmezdm pek rahmetliyi....
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

Barış Akarsu Empty
MesajKonu: Geri: Barış Akarsu   Barış Akarsu Icon_minipostedCuma Şub. 08, 2008 2:48 pm

RoCkeR AnGel demiş ki:
.Sevmezdm pek rahmetliyi....

yazık deme öle ölünün arkasından ağla
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

Barış Akarsu Empty
MesajKonu: Geri: Barış Akarsu   Barış Akarsu Icon_minipostedCuma Şub. 08, 2008 3:04 pm

Bilmem silent pale ağla :s.....
Misafir
Misafir

Barış Akarsu Empty
MesajKonu: Geri: Barış Akarsu   Barış Akarsu Icon_minipostedCuma Şub. 08, 2008 3:05 pm

Yazık ya... Adam doğum gününde gitti... Suspect ağla
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

Barış Akarsu Empty
MesajKonu: Geri: Barış Akarsu   Barış Akarsu Icon_minipostedCuma Şub. 08, 2008 3:26 pm

Doum günüde ölmesi hayranları ve ailesi içn çok acı bişey bence.... Sad Crying or Very sad silent pale ağla
sc3nT..
Süper Rocker
Süper Rocker
sc3nT..

Barış Akarsu Empty
MesajKonu: Geri: Barış Akarsu   Barış Akarsu Icon_minipostedPaz Şub. 10, 2008 3:35 pm

Seviyodum Barış Akarsu'yu.. Yarışmada da büyük beğeni toplamıştı, birsürü hayranı vardı, Hayranları "Yalancı yarim"i hiç kaçırmadan izliyordu (bnde dahilim) şimdi konu dizi değil ama çok yönlü birisiydi..

Allah rahmet eylesin..
antiavril
Rocker
Rocker
antiavril

Barış Akarsu Empty
MesajKonu: Geri: Barış Akarsu   Barış Akarsu Icon_minipostedPaz Mart 30, 2008 5:24 pm

bence sewmeyebilirsiniz ama öyle konuşmayın lütfen No şahsen ben çok sewerdim ve vefat etmiş olması benim için bişey değiştirmez ben genede odamda posterini asıyorum ne kadar sevdiğimi panic3.1 bilio ağla Sad Crying or Very sad confused
Heretic
Acemi Rocker
Acemi Rocker
Heretic

Barış Akarsu Empty
MesajKonu: Geri: Barış Akarsu   Barış Akarsu Icon_minipostedÇarş. Nis. 09, 2008 9:05 am

Türkiye bu adamı çok sevdi ama ben hiç sevmedim kendisini. Popstar ALaturka gibi saçma bir programdan sanatçı olmuş bi adam sonuçda o yüzden yaptıklarını sevmiyorum. Neyse saygılar...

Barış Akarsu
1 sayfadaki 1 sayfası