Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Annemi Bir Daha Görebilsem!..

YazarMesaj
sc3nT..
Süper Rocker
Süper Rocker
sc3nT..

Annemi Bir Daha Görebilsem!.. Empty
MesajKonu: Annemi Bir Daha Görebilsem!..   Annemi Bir Daha Görebilsem!.. Icon_minipostedCuma Şub. 15, 2008 7:34 pm

Zana Muhsen
Varlık Yayınları / Anlatı Dizisi

İngiltere'de doğup büyüyen on beş yaşındaki Zana ile on dördündeki Nadia, geçirecekleri altı haftalık tatilin heyecanıyla, babalarının 'düşler ülkesi' olarak tanımladığı Yemen'e giderler ve orada bin üç yüzer strerlin karşılığı kocaya satılmış olduklarını anlarlar. Birbirinden yarım saatlik yürüme mesafesinde iki ayrı dağ köyüne yerleştirilen genç kızlar, suyu ve elektiriği olmayan evlerde, hareketlerini kısıtlayan vahşi hayvanlar ve silahlı adamlarla kuşatılmış bulurlar kendilerini. Tecavüz, ağır gündelik işler, hakaret ve dayakla tam bir cehennem hayatına katlanmak zorunda kalırlar. Sekiz yıl sürer bu işkence. Anneleri tarafından uyarılan uluslararası medyanın olayı bütün boyutlarıyla işlemesi üzerine Yemen hükümeti devreye girer ve Zana için bir umut ışığı doğar. Oğlu Marcus'u, çocuklarını terk etmek istemeyen Nadia'ya bırakıp ülkesine geri döner. Zana'nın oğlunu, kız kardeşini ve yeğenlerini İngiltere'ye getirtebilmek için giriştiği umutsuz savaşım bugün hâlâ sürüyr. (Arka Kapak)
sc3nT..
Süper Rocker
Süper Rocker
sc3nT..

Annemi Bir Daha Görebilsem!.. Empty
MesajKonu: Geri: Annemi Bir Daha Görebilsem!..   Annemi Bir Daha Görebilsem!.. Icon_minipostedCuma Şub. 15, 2008 7:50 pm

Bu kitabı okuyanlar için söylüyorum.. bu kitabın "Nadia'ya Sözüm Var" adlı devam niteliği taşıyan bi kitabı daha var.. Okumanızı tawsiye ederim aslında ben okumadım ama en kısa zamanda okumayı planlıyormm...

1. kitabı dahi okumadım diyosanızz onu da okuyun bi eser.. Hayatımı değiştirdi diyebilirim... Yazarı: Zana Muhsen bunu bizzat kendi yaşamış olduğu için daha güzel anlatıyor bi yazar anlatsaymış bu kadar iyi asla olmazdıı..

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-