Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !

4 posters

asla kaçırmam
1.Rammstein
Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_lcap14%Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_rcap
 14% [ 1 ]
2.HIM
Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_lcap14%Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_rcap
 14% [ 1 ]
3.Metallica
Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_lcap43%Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_rcap
 43% [ 3 ]
4.MM
Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_lcap0%Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
5.Cradle of filth
Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_lcap0%Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
6.Apocalyptica
 0% [ 0 ]
7.Placebo
 0% [ 0 ]
8.Evanescense
Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_lcap29%Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Vote_rcap
 29% [ 2 ]
9.Tokio Hotel
 0% [ 0 ]
10.Diğer(mesajda belirtin)
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 7

YazarMesaj
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Empty
MesajKonu: Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !   Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Icon_minipostedC.tesi Şub. 16, 2008 2:56 am

kimi asla kaçırmassınız bi nevi en iyi sahne performansı hangi grubun Question
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !   Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Icon_minipostedC.tesi Şub. 16, 2008 1:46 pm

Tokio Hotel yazıyo orda yaa... Kaşım gözüm döndü be... Bence Metallica
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Geri: Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !   Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Icon_minipostedC.tesi Şub. 16, 2008 1:50 pm

topio'yu bilerek yazdım bakalım oy atan olcakmı diye Twisted Evil lol!
ßus3
Süper Rocker
Süper Rocker
ßus3

MesajKonu: Geri: Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !   Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Icon_minipostedCuma Şub. 22, 2008 10:30 pm

ToPio'ya Kimse BiŞe VerMemiŞ kiM weRir oo topLara yaa..
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Geri: Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !   Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Icon_minipostedC.tesi Şub. 23, 2008 1:26 pm

BusHé demiş ki:
ToPio'ya Kimse BiŞe VerMemiŞ kiM weRir oo topLara yaa..

haha doğru ama seveni çok veletlerin belki siteye sızmıştır bi topio cu diye yazdım işte çok sinsiyimmm lol! lol!
H.Kovalainen
Süper Rocker
Süper Rocker
H.Kovalainen

MesajKonu: Geri: Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !   Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Icon_minipostedC.tesi Şub. 23, 2008 9:14 pm

içlerinden en çok hoşuma gideni evanescence ben ona oy verdim
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Geri: Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !   Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Icon_minipostedÇarş. Mart 12, 2008 7:29 pm

hımm o kadar grubun içinden evanescense enteresannn zevk meselesi tabi ama ille içlerinden seçmene gerek yoktu diğer diye bi seçenekte var.
antiavril
Rocker
Rocker
antiavril

MesajKonu: Geri: Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !   Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Icon_minipostedPtsi Mart 17, 2008 2:25 pm

melis sana katıtlıyorum cnm arkadaşm farao
H.Kovalainen
Süper Rocker
Süper Rocker
H.Kovalainen

MesajKonu: Geri: Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !   Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam ! Icon_minipostedSalı Nis. 22, 2008 2:54 pm

razorblade_kiSS demiş ki:
hımm o kadar grubun içinden evanescense enteresannn zevk meselesi tabi ama ille içlerinden seçmene gerek yoktu diğer diye bi seçenekte var.

bilmem bana en yakın olanı seçtim ve diğer demek yerine seçeneklerden birini seçmek istedim Very Happy BU SİTEDE BOL MİKTARDA METAL DİNLEYEN VAR.AMA BEN ROCK TERCİH EDİYORUM EVANESCENCE ROCK 'A EN YAKIN GİBİ GELDİ BU YÜZDEN BENDE ONU İŞARETLEDİM:D

Türkiye'ye gelse .... asla kaçırmam !
1 sayfadaki 1 sayfası