Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler

2 posters
YazarMesaj
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Empty
MesajKonu: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedC.tesi Şub. 16, 2008 4:10 am

gelişmeleri burda konuşup tartışalım Twisted Evil baktım böle bi yer yok açıyım dedim kendi kendime haha
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Mor ve ötesi Deli parçasıyla yarışmaya katılacak   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedC.tesi Şub. 16, 2008 4:12 am

Mor ve ötesi eurovision a deli şarkısıyla katılacak.bence bu şarkı eurovision da onlara başarı getirmicek.Ama hadi hayırlısı bol şanslar ne diyim Evil or Very Mad

https://www.youtube.com/watch?v=_mkf9UZmR2I mor ve ötesi-deli
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedPtsi Mart 10, 2008 8:24 pm

Maskeli Piskopatlar (slipknot) albüm için birleştiler... Albüm büyük bir ihtimal 11 Ağustos da çıkıcak... Joey nin fan sitesindeki yazısından anladığıma göre albümün adı Yeni Slipknot Very Happy Albüm pek iyi olmayacak ben pek ümitli değilim ama umarım yanılırım
bounce
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedPerş. Mart 13, 2008 8:38 pm

Bence de umarım yanılırsın... Very Happy Very Happy
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedCuma Mart 14, 2008 5:20 pm

bence slipknot artık albüm falan yapmasın hatta dağılmaları kendi kariyerleri için daha onurluca olur.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedCuma Mart 14, 2008 5:43 pm

razorblade_kiSS demiş ki:
bence slipknot artık albüm falan yapmasın hatta dağılmaları kendi kariyerleri için daha onurluca olur.

Sebep
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedC.tesi Mart 15, 2008 12:27 am

ben eski tatlarının bozulduğunu düşünüyorum , zaten artık isteksizce müzik yapıyolar bence ve grup artık birbirinden sıkılmış durumda ki bunlar bi grubun sonunu yaklaştıran ana sebeplerdir.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedC.tesi Mart 15, 2008 12:14 pm

Grup üyelerinin birbirlerinden sıkılması?? Eğer bunu Joey nin Korn da çalması yada Corey ve Jim in Stone Sour da konserlere çıkmasına dayanarak söylüyorsan bunun bir ısınma turu olduğunu bilmeni isterim... Adı üstünde Yan Proje... isteksizce derkende o senin kendi görüşün tabi lol!
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedPaz Mart 16, 2008 2:45 am

yok kornla çalışmalarından bahsetmiyorum...
joeyin murderdolls grubu hakkında konuşurken söyledikleri şeylere dayanarak dedim onu..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedSalı Mart 18, 2008 4:15 pm

Elinde bir link varmı bende bakiim
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedSalı Mart 18, 2008 4:19 pm

link yok dedikodu var ... LoL
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedSalı Mart 18, 2008 4:20 pm

Dedikodularla iş yapıyosak halimiz yaman
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Geri: Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler   Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler Icon_minipostedSalı Mart 18, 2008 4:33 pm

ama doğru olduğuna inanıyorum .... sen inanmayabilirsin ..

bu arada

youtube a erişim mahkeme emriyle kapatılmış Sad
doğal olarak video bölümüde mort arkadaşlarrr Mad Exclamation

Müzik Hakkındaki Son Gelişmeler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-