Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yüreğim Seni Çok Sevdi

YazarMesaj
sc3nT..
Süper Rocker
Süper Rocker
sc3nT..

Yüreğim Seni Çok Sevdi Empty
MesajKonu: Yüreğim Seni Çok Sevdi   Yüreğim Seni Çok Sevdi Icon_minipostedPaz Şub. 17, 2008 4:46 pm

"Biliyorum, imkansız aşk bu! Ama hükmedemiyorum kendime..." demişti Murat. "Çünkü, yüreğim seni çok sevdi!.."

Ardından da dizelere dökmüştü sevdasını.

"Yüreğim seni çok sevdi
O yürek talan
O yürek yangın yeri
O yürek sen istiyor
Bir tek seni..."

Aslı ile Murat’ın İstanbul-Bursa-Amerika üçgeninde yaşadıkları destansı aşkın öyküsü... Herkesin kendinden bir şey bulabileceği kadar gerçek...
sc3nT..
Süper Rocker
Süper Rocker
sc3nT..

MesajKonu: Geri: Yüreğim Seni Çok Sevdi   Yüreğim Seni Çok Sevdi Icon_minipostedPaz Şub. 17, 2008 4:47 pm

Öğretmenin zoruyla olsa da okuycam.. Çok merak etmeye başladım, tanıtım yazsını okuduktan sonraa... haha
sc3nT..
Süper Rocker
Süper Rocker
sc3nT..

MesajKonu: Geri: Yüreğim Seni Çok Sevdi   Yüreğim Seni Çok Sevdi Icon_minipostedC.tesi Şub. 23, 2008 9:40 pm

okudumm.. 2 günde.. Kendileri 400 küsür sayfa... Ama çok gerçekçi.. Kaptırdım ve uykusuz kaldım yine okudum, dewrs dinlemedim yine okudum okudum amaa sprdi.. Gözlerim doldu sonuna doğru..

Yüreğim Seni Çok Sevdi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-