| korku+16 | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
razorblade_kiSS Moderatör
Mesaj Sayısı : 677 Kayıt tarihi : 05/02/08 Yaş : 32 Nerden : in_FLAMES
| Konu: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:02 pm | |
| MEZARLIKTAKİ GELİN __________________________________ Bir akraba düğününden dönen Kemal ve arkadaşı Recep, 20 Kasım akşamı, yaklaşık 00.30 sularında şehir mezarlığından otomobille geçiyorlardı. Yolun her iki tarafında da mezarlık vardı. Aniden soldaki duvarın üstünden, arabanın önüne beyaz bir şey atladı. Iki arkadaş bunun beyaz bir köpek olabileceğini düşündü. Ancak normal şartlarda ona çarpmaları gerektiği halde her ikisi de çarpma sesi duymamış ve çok şaşırmışlardı. Arabayı durdurup arkalarına baktılar ama hiçbir şey görmediler. Her ikisi de garip bir şeyler olduğunu fark etmişlerdi. Mezarlıktan çıkmalarına çok az kalmıştı ki, aracı kullanan Recep bir çığlık attı. Dikiz aynasından bakıyordu. Bunun üzerine arkaya dönüp bakan Kemal arka koltukta oturan gelinlik giymiş bir kadın gördü. Kadın sessizce iki arkadaşı izlemekteydi. Büyük bir korkuya ve telaşa kapılan arkadaşlar, mezarlıktan nasıl çıktıklarını ve arabadan nasıl indiklerini hala hatırlamıyorlar. Ön cama yapışmış bir şekilde arabayı durdurdular fakat kadın artık orada değildi. Bunun üzerine olayı araştırmaya başlayan Kemal, aynı gün ölen bir kadın oldugunu öğrendi. Kadın yakın bir köyde yapılan düğününden dönerken trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Ve öldüğünde üzerinde gelinliği vardı. Ölen kadının yakınlarını ziyaret eden Kemal , kadının aynı kadın olup olmadığını öğrenmek istedi. Gittiği evde kendisine bir fotoğrafı gösterildi. Fotoğraftaki kadın o gece otomobilin arka koltuğunda gördüğü kadındı. Ölen kadının yakınları da olaya şaşırdılar. Bir daha o mezarlıktan geçemeyen Kemal ve arkadaşı, olayı bir süre daha irdelemelerine rağmen, o gün ölen kadının neden onlara gözüktüğünü öğrenemediler. buldukça yollucam kabusunuz olucam nıhahah | |
|
| |
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:04 pm | |
| GERÇEK Bİ OLAY _________________________________ iki çift yeni evlenip balayına giderken yolları ıssız bir dağdan geçer.hava kapkaranlık o gece ışık yok,ses yok sadece çiftin arabasının yanan farları ve arabanın teyibinde çalan garip bir radyo istasyonu eşilik ediyordu onları.bu sesizlik çiftin balayı heycanı ile sohbetlere dökülüyor ve mutlu bir şekilde yolda ilerlerlerken birden tekerlek patlıyor.arabayı bir kenara çekiyor ve genç adam karısına arbada oturmasını,dışarının soğuk olduğunu söylüyor ve arabada kalmasını tembihliyor.adam o alaca karanlıkta bagajdan takım aletlerini alarak tekerleği bir gayret ile değiştirmeye çalışıyor.karısı arabnın içinde yarı uykuya daldığı anda arabanın üstünde garip darbe sesleri geldiğini farkediyor ama aldırmıyor.kocasının lastik değiştirdiğini zannetip sesin o bakımdan çıktığını sanarak uykusuna devam ediyor
işte o an.işte o dehşet an. kadın uyandığında sabah olmuş ve arabanın içinde etrafında 2-3 tane polisin olduğunu görmüş.hemen arabadan çıkıp polise sormuş: -memur bey burda ne oldu neden arabamızın etrafında toplandınız eşim nerde? dedi polis ise: -hanımefendi malesef eşinizi kaybettik.dedi kadın: -ama nasıl olur eşim arabanın tekerleğini değiştirmek için dışarıya çıktı polis üzücü bir şekilde anlatarak: -malesef kocanız öldü.anlatması çok zor ama yıllardır burada yaşayan bir akıl hastası(şizofren) bir adam tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.ve arabanızın üstüne çıkıp kocanızın kopmuş kafasını tutarak sert darbeler ile arabaya vurmuş. kadın bu olanlara inananamayıp uyumadan önceki arabanın tepesinden gelen darbe sesleri aklına gelmiş ve şok olmuş............ alıntı.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:15 pm | |
| Bunun üzerine arkaya dönüp bakan Kemal arka koltukta oturan gelinlik giymiş bir kadın gördü. Kopdum ya... Varmı böle saçmalık |
|
| |
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:18 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:38 pm | |
| Hehe harika... |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:40 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:44 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:44 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:47 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:48 pm | |
| resim falan yok bu pek korkuyada benzemiyo?? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:48 pm | |
| - razorblade_kiSS demiş ki:
- resim falan yok bu pek korkuyada benzemiyo??
Linke tıklaa biraz bak bakiim... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 7:58 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 8:57 pm | |
| Oyunu bitirdim bişi yokmuş yaa... Koridorda ışıklar kapandı... Bi açdım garip böle bişey bağırdı bitti... |
|
| |
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 9:04 pm | |
| - Slipknot_9 demiş ki:
- Oyunu bitirdim bişi yokmuş yaa... Koridorda ışıklar kapandı... Bi açdım garip böle bişey bağırdı bitti...
ama banyodan yukarı doğru bööölerken azcık korktum samarayamı benziyo kız banamı öyle geldi hikayesi güzel ama son notta tüm ailemi öldürdüm özür dilerim yazıyo | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 9:09 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 9:15 pm | |
| GERÇEK OLAYLAR _______________________ 1)Ölüm Sibirya'nın köylerinden birinde cenaze mezarlığına götürülüyormuş. Mısır tarlasının ortasında, tabut köylülerin elinden düşüvermiş. Tabutun içindeki ceset düşüp dereye yuvarlanmış. Akıntı, cesedi dinamitle avlanan balıkçıların yanına sürükleiş. Balıkçılar: " Acaba adamı dinamitle biz mi öldürdük?" diye endişeye kapılarak, cesedi askeri kışlanın tellerine bırakmışlar. Nöbetçi er, bölgeye birinin yaklaştığını düşünerek cesedi yaylım ateşişne tutmuş. Hemen ambulans çağırılmış. Delik deşik olan ceset, hastaneye kaldırılmış. Operasyon 6 saat sürmüş. Ameliyattan çıkan doktor, alnından akan terleri silmiş ve: "Çok zor oldu ama galiba yaşayacak." demiş.
2)Ahtapot
14-15 yaşlarındaki bir kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlamış: Karnı hafiften şişkinleşmiş, kusma nöbetleri geliyormuş, sabahları yataktan hasta gibi kalkıyormuş... Fakat kız annesine ısrarla böyle bi şeyin mümkün olamayacağını, çünkü hiç bir erkekle bu sonucu doğuracak kadar yakın temasta bulunmadığını iddia ediyormuş. Fakat zaman geçtikçe hem karnı büyümeye devam etmiş, hem de diğer belirtilerde değişiklik olmamış. Annesi, “Bu yaşta... Allahım Allahım, kepazelik bu” dese de kız hala hamile olmadığını söylüyormuş. Sonunda anne küçük bi kasabada yaşıyor olmalarına rağmen çıkacak söylentileri göze alarak kızını hastaneye götürmüş. Ancak çekilen ultrasondan sonra kızın inkarlarında samimi olduğu anlaşılmış. Çünkü karnında son derece büyük boyutlara ulaşmış bir tümör tesbit edilince şişkinliğin ve diğer belirtilerin asıl sebebi ortaya çıkmış.
Vakit kaybetmeden, apar topar ameliyata alınmış tabii. Doktorlar rutin kabul edilen bu operasyon sırasında karnı açmışlar ve işte o an gördükleri manzara karşısında şok olmuşlar. Meğerse tümör sandıkları şey kocaman bir ahtapotmuş. Üstelik kıpır kıpırmış da hayvan, yani canlıymış.
Olayın aslı sonradan anlaşılmış. Kız üç-dört ay önce ailesiyle birlikte okyanus kenarındaki bir kasabada tatil yapmış. Ahtapot yumurtaları da mikroskobik boyutlarda olurmuş ve bunlardan doğal olarak okyanus sularında milyarlarca varmış. Kız muhtemelen yüzerken yuttuğu sularla beraber bu yumurtalardan da indirmiş mideye. İşte bunlardan biri de, milyonda bir görülecek biçimde de olsa, kızın vücudunun içinde yaşamayı, hatta büyüyüp gelişmeyi başarmış.
3)Erebus hayaleti
Amerika´lı Allie Barden ABD´ye ait Yeni Zelanda´daki Scott Üssü´nde bulunan Mc MURDO istasyonunda bir alışveriş merkezi açmak için gönderilmişti.Merkezi açacağı binaya vardığı zaman binanın boş ve dışarıdan kilitli olduğunu gördü. Kilidi açıldıktan sonra Allie, yalnız başına içeri girdi. Sonrasını şöyle anlatıyor;"İçeri girer girmez tuhaf bir şeyler olduğunu hissettim. Bir kaç adım attıktan sonra saçlarım dimdik oldu. Basamakları tırmandım,yavaş yavaş yukarı doğru çıkmaya başladım. Kutuba yakın olmam nedeni ile hava soğuktu ama o anda buz kestim. Bu başka bir soğuktu. Arkamda bir şey vardı."
Bu üs, aslında uğursuz bir yer olarak kabul edilmektedir. 1979 yılında üssün yanında bulunan Errebus Dağı´na bir Yeni Zelanda uçağı çarpmış ve 257 kişi ölmüştü ve bu tarihten sonra yörede sık sık hayaletlerden bahsedildi. Kazadan sonra cesetler toplanmış ve Allie´nin alışveriş merkezi olarak açacağı binada bir süre saklanmıştı.Bir diğer garip iddia Everest fatihi Sir Edmund Hillary´nin yine burada ünlü kutup kaşifi Sir Ernest Shackleton hayaletini gördüğüydü. Scott Üssü´nün yöneticisi Glenn Powell, Yeni Zelanda´da ve daha aşağısında bu tür atmosferik ışık oyunlarının sık görüldüğünü söylüyordu. Ama Allie Barden, "Sandwich Girl" adı altında açacağı dükkanın bulunduğu yerin kaza bölgesine 3 km. uzaklıkta olduğunu söylüyordu. Barden´a göre, Erebus uçak kazasının kurbanları, cesetlerinin saklandığı yerden ayrılmıyorlardı. Barden dükkanında zehirli ve yanıcı maddelerin bulunduğunu ve bunlarında sık sık alevlendiğini söylüyor ve başkalarının da benzer olaylardan söz ettiklerini belirtiyor ve diyor ki;" Daima yalnız olduğunuzda bir şey yaşıyorsunuz ya da yanınızda biri varsa size aniden dönüp duydun mu? diyor. Kendim ve iki yardımcım bunları yaşadık. Özellikle de merdivenlerden devamlı inip çıkan ayak sesleri duyduk ama uzun sürmüyorlar. Kapıyı kilitliyorum ve dışarı çıktıktan sonra biliyorum ki içeride kimse yok ama içeriden gelen ayak seslerini duyuyorum."
Barden şimdi yeni bir iş kurma çabasında. Aynı binanın 15. dk ötesinde başka bir yerde aynı işi yapmayı planlıyor ve Erebus hayaletlerinin peşinden gelmeyeceğini umut ediyor.
4)kelimelerin oyunu XD
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz. Bakın nasıl da duzgun okudunuz, ilginc degil mi? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 Çarş. Şub. 20, 2008 9:21 pm | |
| 1. hikaye komedi ya... Cesedin cıvığı çıkdı adam orda yaşıycak diyor... Helal valla |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: korku+16 C.tesi Mart 01, 2008 4:30 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: korku+16 C.tesi Mart 01, 2008 4:34 pm | |
| benim ölüm tarihim 19 mayıs 2071 Salı günüymüş 79 yaşımda göçücem öbür tarafa | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: korku+16 C.tesi Mart 01, 2008 4:43 pm | |
| 1968 Daha çok var yaa Bide yılı 1900 yapdım... Öldün diyo |
|
| |
| Konu: Geri: korku+16 C.tesi Mart 01, 2008 4:49 pm | |
| | |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| Konu: Geri: korku+16 C.tesi Mart 22, 2008 11:10 am | |
| | |
|
| |
Büşhram Admin
Mesaj Sayısı : 205 Kayıt tarihi : 03/02/08 Yaş : 32 Nerden : Cehennemin Dibinden =Pp
| Konu: Geri: korku+16 C.tesi Mart 22, 2008 5:26 pm | |
| | |
|
| |
| korku+16 | |
|