Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi

3 posters
YazarMesaj
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi Empty
MesajKonu: Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi   Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi Icon_minipostedC.tesi Şub. 23, 2008 1:50 pm

https://www.youtube.com/watch?v=CNkPqPVCXX8

Tim Burton ve Johnny Depp'i yeniden bir araya getiren Sweeney Todd: Fleet Sokağı’nın Şeytan Berberi 15 Şubat 2008'de vizyonda!

Christopher Bond’un oyununa dayanan orijinal Sweeney Todd, 1979 yılında Broadway’de gösterime girdi ve 8 dalda Tony Ödülü kazandı. Bunlardan biri de En İyi Müzik dalındaydı. Gösterinin komedi, drama ve korku unsurları Sondheim’ın film müziğini andıran çalışmalarıyla bütünlendi. Dünyada yüzlerce kez sahnelenen müzikal son olarak New York tiyatro izleyicisiyle buluştu.

Depp, haksız yere hapse gönderilen, ve sadece bu acımasız ceza için değil, karısı ile kızına olanların üzücü sonuçları için de intikam yemini eden Benjamin Barker’ı, Helena Bonham Carter ise onun saplantılı ölçüde kararlı suç ortağı Bayan Nellie Lovett’ı canlandırıyor.�
Barker, Sweeney Todd kimliğine bürünerek Bayan Lovett’ın pastanesinin üzerindeki, eskiden kendine ait olan berber dükkanına geri döner. Amacı, karısı Lucy’yi ve küçük kızını� ondan çalmak için alçak yardımcısı Beadle Bamford’la (Timothy Spall) birlikte kendisini uydurma bir suçla uzaklara gönderen Yargıç Turpin’i (Alan Rickman) gözlemektir.

Zaman geçtikçe Sweneey ve Lovett ilginç bir ortaklığa adım atacaklardır.
alıntıdırr.

18+ olmasından dolayı gidemedim Neutral ama ilk fırsatta dvd sini alıp izliceğm bi film çok süper olduğunu tahmin ediyorum.konusu , müzikal tarzında olması ve Johnny Depp in başrolde olması yeterde artar bile Wink
ßus3
Süper Rocker
Süper Rocker
ßus3

MesajKonu: Geri: Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi   Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi Icon_minipostedSalı Şub. 26, 2008 5:16 pm

Bizim burda +18 diye bişi yazmıyo lol! BeLki giderim ama "120" Çok güzeL ona gidebiLirsin..Ben gittim herkes ağladı ama ben ağlamadım tek ağlamayan bendirim heralde ama çok güzl ben böyle şeyleri veriyorum ama Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi onun dvd sini alcm..
MissVaLo
Admin
Admin
MissVaLo

MesajKonu: Geri: Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi   Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi Icon_minipostedPaz Mart 02, 2008 11:33 pm

Bu filmi izlemeyeni sopa geek
https://rockandhell.yetkin-forum.com
ßus3
Süper Rocker
Süper Rocker
ßus3

MesajKonu: Geri: Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi   Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi Icon_minipostedPtsi Mart 03, 2008 4:07 pm

Very Happy MissValo MySpace'ine girdim çok güzel olmuş tebrikLer ...
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Geri: Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi   Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi Icon_minipostedPtsi Mart 03, 2008 4:36 pm

MissVaLo demiş ki:
Bu filmi izlemeyeni sopa geek

aynen katılıyorum ama daha bende izlemedim malum 18+ denetimi çok sıkı kaçak girçektik ama yakalıyolar hemen senkomik sopa Laughing

Sweeney Todd-Flet sokağının şeytan berberi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-