BiLiyorum sewmeyeceksin beni.. Ama söz geçmiyor artık bana… KaLbim işLewini değiştirdi.. Beynim yerine o kontroL ediyor artık beni…
Alıştım artık yalnız ağLamaya, kırık dökük hayatımda, kaçırdığım sewginin arkasından bakakaLmaya aLıştım.. Alışmaya zorLandım… Sen yawaş yawaş uzakLaştın.. Her adımında biraz daha uzakLaştın.. Senin her uzakLaşmanda bende öLüme bir adım daha yakLaştım.. Ewet öLüm diri diri soğuk gecede bir öLüm…
Ölüm dedim ya.. hemen Döndün geri.. Uyandırdın beni apaçık… ÇırıLçpLak gerçekLere… NasıLda yakaLamıştım mutLuLuğu.. Birden kaçıwerdi işte.. SıyrıLdı eLLerimin arasından… Sewiyordum.. Her sabah güneşLe birLikte güLümseyerek uyanıyordum:.. Herkes mutLuydu… Kimse fark etmıyordu araLarında yawaş yawaş soyutLaşan beni.. OnLar sadece mutLu oLmak eğLenmek için doğmuşLardı.. Bense sadece nefes aLan içi boş bir bedendim..
Ruhum biLene çoktan terk etmişti beni..Korkmamaya başLadım artık o karanLık dünyamdan… Artık insanLarın bakışLarı tesir etmiyor bana.. . YanLızım artık yapa yalnız.. Artık o benim dostum..
Bütün yaraLarım kabuk bağLadı.. Seni her gördüğümde kanamaya başLamıyor artık.. Çünkü artık ruhum yok hisLerim yok.. Hepsi bu boş bedenden kaçıp gitti.. Bense sadece tepeden sizi izLemekLe yetiniyorum…
İçi boş bir tabuttayım artık.. Nefes yok insanLar yok.. Hiç kimse yok.. yanLızLığımLa baş başayım… Bir daha uyanmak istemiyorum…
Beğenmeyeni wururum..Şaka şaka =Pp ... Beğenmeyen gözükmesin gözüme ama ...
razorblade_kiSS Moderatör
Mesaj Sayısı : 677 Kayıt tarihi : 05/02/08 Yaş : 32 Nerden : in_FLAMES
vay canına çok güzel olmuş gittikçe göselleşiyo yazılar hadi bakalım başarılarının devamını dilerim zuzu sen yaz daha mahrum bırakma bizi duygu selinden