Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Büşra'dan İnciLer..3 =Pp

+3
sc3nT..
razorblade_kiSS
Büşhram
7 posters
YazarMesaj
Büşhram
Admin
Admin
Büşhram

Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Empty
MesajKonu: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedC.tesi Şub. 23, 2008 10:21 pm

BiLiyorum sewmeyeceksin beni.. Ama söz geçmiyor artık bana… KaLbim işLewini değiştirdi.. Beynim yerine o kontroL ediyor artık beni…

Alıştım artık yalnız ağLamaya, kırık dökük hayatımda, kaçırdığım sewginin arkasından bakakaLmaya aLıştım.. Alışmaya zorLandım… Sen yawaş yawaş uzakLaştın.. Her adımında biraz daha uzakLaştın.. Senin her uzakLaşmanda bende öLüme bir adım daha yakLaştım.. Ewet öLüm diri diri soğuk gecede bir öLüm…

Ölüm dedim ya.. hemen Döndün geri.. Uyandırdın beni apaçık… ÇırıLçpLak gerçekLere… NasıLda yakaLamıştım mutLuLuğu.. Birden kaçıwerdi işte.. SıyrıLdı eLLerimin arasından… Sewiyordum.. Her sabah güneşLe birLikte güLümseyerek uyanıyordum:.. Herkes mutLuydu… Kimse fark etmıyordu araLarında yawaş yawaş soyutLaşan beni.. OnLar sadece mutLu oLmak eğLenmek için doğmuşLardı.. Bense sadece nefes aLan içi boş bir bedendim..

Ruhum biLene çoktan terk etmişti beni..Korkmamaya başLadım artık o karanLık dünyamdan… Artık insanLarın bakışLarı tesir etmiyor bana.. . YanLızım artık yapa yalnız.. Artık o benim dostum..

Bütün yaraLarım kabuk bağLadı.. Seni her gördüğümde kanamaya başLamıyor artık.. Çünkü artık ruhum yok hisLerim yok.. Hepsi bu boş bedenden kaçıp gitti.. Bense sadece tepeden sizi izLemekLe yetiniyorum…

İçi boş bir tabuttayım artık.. Nefes yok insanLar yok.. Hiç kimse yok.. yanLızLığımLa baş başayım… Bir daha uyanmak istemiyorum…

Beğenmeyeni wururum..Şaka şaka =Pp ... Beğenmeyen gözükmesin gözüme ama ... tongue
https://rockandhell.yetkin-forum.com
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedC.tesi Şub. 23, 2008 10:27 pm

vay canına çok güzel olmuş gittikçe göselleşiyo yazılar hadi bakalım ateş başarılarının devamını dilerim zuzu afro sen yaz daha mahrum bırakma bizi duygu selinden Flowers
sc3nT..
Süper Rocker
Süper Rocker
sc3nT..

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedPtsi Şub. 25, 2008 10:57 pm

Canımmm beniim yazıların gidgide yeni bi bout kazansada Yaşama sewgisi diormm.. plss
Büşhram
Admin
Admin
Büşhram

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedPtsi Şub. 25, 2008 11:09 pm

Hhihihi yaşama sewgisi mi... zuzuş bana yaşama sewgisi dioo Very Happy
H.Kovalainen
Süper Rocker
Süper Rocker
H.Kovalainen

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedPerş. Şub. 28, 2008 9:48 pm

ço güzel yazıyorsunn devam etmelisin!!
ßus3
Süper Rocker
Süper Rocker
ßus3

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedPerş. Şub. 28, 2008 9:49 pm

edebiyat dersin süper heralde senn Very Happy devamını 4 gözle bekliyoruz canım sen böyle gidişle bi kitap bile yazarsın walla
Büşhram
Admin
Admin
Büşhram

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedPerş. Şub. 28, 2008 9:54 pm

Yoo edebiyat dersim çok kötü.. Bekle dahasıda gelicek inşallah Very Happy
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedCuma Şub. 29, 2008 10:03 pm

Çok beğendim gerçekten çok güzel kompozisyon ödevlerimi bundan sonra sana vereceğimm..... Very Happy Very Happy
ßus3
Süper Rocker
Süper Rocker
ßus3

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedSalı Mart 04, 2008 7:01 pm

RoCkeR AnGel demiş ki:
Çok beğendim gerçekten çok güzel kompozisyon ödevlerimi bundan sonra sana vereceğimm..... Very Happy Very Happy

bende veririm ama salak salak konular bizim ki yaa yok neymiş " Oyuncak " lol! Allah'ım yaa Very Happy
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedCuma Mart 07, 2008 10:19 pm

Bize zor veriyorlar ne yazıkki....
sc3nT..
Süper Rocker
Süper Rocker
sc3nT..

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedSalı Mart 11, 2008 6:34 pm

RoCkeR AnGel demiş ki:
Bize zor veriyorlar ne yazıkki....

evet yaaa bizim saadet karısı(türkçecimiz olur) çok zor verioo

Aynı sınıftayız daaa =))
H.I.M
Acemi Rocker Adayı
Acemi Rocker Adayı
H.I.M

MesajKonu: Geri: Büşra'dan İnciLer..3 =Pp   Büşra'dan İnciLer..3 =Pp Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 12:12 pm

Büşra demişsin ki "Beğenmeyen gözüme gözükmesin" Sanki beğenmeyen var....

Büşra'dan İnciLer..3 =Pp
1 sayfadaki 1 sayfası