Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin

3 posters
YazarMesaj
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin Empty
MesajKonu: Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin   Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin Icon_minipostedSalı Mart 04, 2008 3:27 pm

Emre Aydın'ı , şarkılarını , tarzını ve kliplerini normalde beğenmem ama bu klip nedense çok hoşuma gitti.
Eski zamanmış gibi tahta bi evde sonbaharda çekilmiş bi klip , şarkıdaki buram buram melankoli kokusuyla birleşince çok başarılı bişey ortaya çıkmış.
Fikirlerinizi merak ettim.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin   Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin Icon_minipostedSalı Mart 04, 2008 5:40 pm

Ben sevmiyorum bu adamı yaptığı hiçbirşey hoşuma gitmiyor Evil or Very Mad
ßus3
Süper Rocker
Süper Rocker
ßus3

MesajKonu: Geri: Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin   Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin Icon_minipostedC.tesi Mart 22, 2008 10:36 pm

Bence güzel
H.Kovalainen
Süper Rocker
Süper Rocker
H.Kovalainen

MesajKonu: Geri: Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin   Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin Icon_minipostedPaz Nis. 20, 2008 10:29 am

Bana göre Emre Aydın başarılı bir sanatçı...Bu şarkıda da gayet de başarılı bence.Yani ben Emre Aydın dinlemem ama başarısına da birşey diyemem.Bence bu klip çok başarılı... clown

Emre Aydın-Belki Bir Gün Özlersin
1 sayfadaki 1 sayfası