| KüReSeL IsInMa | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
H.Kovalainen Süper Rocker
Mesaj Sayısı : 270 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 29 Nerden : uff ne gerek var?
| Konu: KüReSeL IsInMa Perş. Mart 06, 2008 9:09 pm | |
| ARKADAŞLAR BİLDİĞİMİZ GİBİ DÜNYADA KÜRESEL ISINMA DİE BİR SORUN VAR VE DÜYANIN 7.5 MİLYAR YILLIK HAYATI KALDIĞINI VE BU SÜRE SONRA (7.5 MİLYAR YIL GEÇTİKDEN SONRA)DÜNYANIN BUHARLAŞMA KONUMUNA GELECEĞİNİ BİLİYORMUYDUNUZ? | |
|
| |
razorblade_kiSS Moderatör
Mesaj Sayısı : 677 Kayıt tarihi : 05/02/08 Yaş : 32 Nerden : in_FLAMES
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Cuma Mart 07, 2008 3:56 pm | |
| olcağı varmış olmuş buna engel olunamaz doğal olarak dünyanın sonu (kıyamet) elbet bi gün gelicek ve bence kıyamet böyle başlıcak.saol konu için iyi bi noktaya değinmişsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Cuma Mart 07, 2008 9:25 pm | |
| tmm haklısında şimdi neden dünyanıon ömrünü kısaltalım ki? olacağı vrsa olsun ama neden biz bu olayı gerçekleştirelim ? o allaha kalmış bşeyken neden dünyayı yk edelim?vede bu gün öğrendim parfümler fok yağından yapılıomuss bi daa parfüm sıkarsam 2 olksunn | |
|
| |
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa C.tesi Mart 08, 2008 2:08 pm | |
| bu arada küresel ısınmaya karşı olarak yapılan live8 konserlerinde sanatçılar jet uçaklarıyla geldikleri için mekana , dünya atmosferinin 1 yılda alacağı zararı konser sırasında vermişler.demek neymiş böyle dandik doğayı koruma konserleriyle dünyanın içine dahada ediyomuşuz. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa C.tesi Mart 08, 2008 4:43 pm | |
| 7.5 milyar yıldan söz ediyoruz ne yapıp edilip bu sorun çözülür diye düşünüyorum |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Perş. Mart 20, 2008 6:18 pm | |
| - razorblade_kiSS demiş ki:
- olcağı varmış olmuş buna engel olunamaz doğal olarak dünyanın sonu (kıyamet) elbet bi gün gelicek ve bence kıyamet böyle başlıcak.saol konu için iyi bi noktaya değinmişsin.
Olacağı varmış demek bence kolaya kaçamak (o senin düşüncen karışamam) Hiç olmazsa dünyanın kısalmasını engelleyebiliriz.. Gelecek nesillere de daha iyi bi dünya bırakabiliriz.. Ben ve benim gibi düşünenler dünyada azınlıkta, biliyorum Çünkü insanlar, Ben gittikten sonra ne haliniz varsa görün diyorlar... Çok yanlışş.. | |
|
| |
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Perş. Mart 20, 2008 6:23 pm | |
| bi sürü engel önlem alıyolar bi yerden tıkıyolar bi yerden kaçıyo , insanoğlu bu kadar büyük bi yokoluşumu engelleyemez demek istedim yani | |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Perş. Mart 20, 2008 6:26 pm | |
| Arkadaşlar bu arada bi arkadaşımdan duyduğuma göre, 29.03.2008 tarihinde saat 8:00-9:00 arasında "TÜM DÜNYA DA" tüm elektronik yani elektirikle çalışan eşyaların kullanımına ara verilecek.. Arkadaşlar lütfen, tüm dünya böyle bişey yaparsa, dünyanın yaşamına birazda olsun biz katkıda bulunacağız. 1 saat TV izlemesek; 1 saat nete girmesek; yada en basitinden 1 saat mumla oturup ışık yakmasak...
Küçücük bir katkıyı esirgemeyelim...
Bunu şuanda yaşamımızın sebebi olan şey için yapalım, yoksa "yaşamımızın sebebi" olmayacakk
Bu aslında kendi tükürdüğümüzü yalamak gibi birşey..
Neden "küresel Isınma" konusu "KONU DIŞI" olan bir yerde yayımlanıyor.. Modlara, adminlere söylüyorum, sözüm onlara, bu konuya onlar, bunlar parmak basmazsa kim basacak...
Bu konuyu -hala- önemsemeyenlere söylüyorum, sesleniyorum.. | |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Cuma Mart 21, 2008 10:09 pm | |
| - razorblade_kiSS demiş ki:
- bi sürü engel önlem alıyolar bi yerden tıkıyolar bi yerden kaçıyo , insanoğlu bu kadar büyük bi yokoluşumu engelleyemez demek istedim yani
Tamam belki engelleyemez.. Ama bu kadar da bırakmamak lazım.. Dünyanın sonu, kıyamet ne demek yaa.. Engelleriz bal gibi de... | |
|
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Cuma Mart 21, 2008 10:25 pm | |
| katılıyorum Burcu kesinlikle ... buna bir dur denmedli küçücük bir şey olsa bile katkıda bulunulmalı diye düşünüyorum ... | |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa C.tesi Mart 22, 2008 11:09 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa Ptsi Mart 31, 2008 8:27 pm | |
| herkez diyor ki bn yapmasam başkası yapacak bnde yapayımm!!bu bnce çookk yalnış bir düşünce | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa C.tesi Mayıs 10, 2008 12:25 am | |
| Ya dalga geçmeyin burda sabahken öbür tarafda gece nasıl ayarlancak o |
|
| |
Heretic Acemi Rocker
| Konu: Geri: KüReSeL IsInMa C.tesi Mayıs 10, 2008 12:26 am | |
| - TheMadness demiş ki:
- Ya dalga geçmeyin burda sabahken öbür tarafda gece nasıl ayarlancak o
ehuehuehue Yarıl... Geberdim gülmekden helal valla ya | |