Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Astral Seyahat

4 posters
YazarMesaj
Büşhram
Admin
Admin
Büşhram

Astral Seyahat Empty
MesajKonu: Astral Seyahat   Astral Seyahat Icon_minipostedPtsi Mart 10, 2008 11:16 pm

Astral seyahat görünen bedenimizden görünmeyen bedenimizin bilinçli olarak ayrılmasıdır.cisimlerden uzakta ve düşünce gücünün hakim olduğu bir ortamda varolmaktır.her insan bilinçsiz de olsa rüya görerek bi çeşit astral seyahat yapmaktadır.ancak bilinçlli olarak astaral seyahat yapmak için çok çalışmak ve sabredmek gereklidir.

Bana oldukça garip görüntü.. Bu kunu hakkında sizinde görüşlerinizi almak isterim... =]]
https://rockandhell.yetkin-forum.com
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

Astral Seyahat Empty
MesajKonu: Geri: Astral Seyahat   Astral Seyahat Icon_minipostedSalı Mart 11, 2008 4:47 pm

ben astral seyahate inanıyorum ama bunun için insanlar yıllarca çalışıyo çok sabır işi yani bana göre değil ateş

çok isterdim ruhumun bedenimden bi anlığınada olsa çıkmasını Twisted Evil
sc3nT..
Süper Rocker
Süper Rocker
sc3nT..

Astral Seyahat Empty
MesajKonu: Geri: Astral Seyahat   Astral Seyahat Icon_minipostedC.tesi Mart 15, 2008 7:46 pm

Garip geliyor.. İnanmıormm ama olmasını hiç istemezdmm
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

Astral Seyahat Empty
MesajKonu: Geri: Astral Seyahat   Astral Seyahat Icon_minipostedPaz Mart 16, 2008 11:21 pm

Garip bir şey uraşmazdım ama onca yıl... sadece bir sefreliğine olmasını isterdimm... Very Happy

Astral Seyahat
1 sayfadaki 1 sayfası