Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

System Of A Down

+6
ßus3
||bNg.vHv||
razorblade_kiSS
Amphitrite
RoCkeR AnGel
buRakk
10 posters
YazarMesaj
buRakk

buRakk

System Of A Down Empty
MesajKonu: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPtsi Şub. 04, 2008 2:55 am

System of a Down, 1995 yılında ABD'de kurulmuş alternatif metal grubudur. Grup ilk kurulduğunda Soil adını kullanmıştır. Grubun bateristi olan Andy Khachaturian'ın grupdan ayrılmasıyla yerine John Dolmayan gelmiştir. Grup albüm hazırlıklarına 1997 yılında başlamıştır ve 1998 yılında System of a Down adlı ilk albümleri piyasaya sürülmüştür. Albümde Spiders şarkısı çok popüler olmuştur.

Grup 4 üyeden oluşmaktadır; Serj Tankian (vokal, klavye), Daron Malakian (gitar, geri vokal), John Dolmayan (davul, perküsyon), Shavo Odadjian (bas gitar).

System of a Down 2001 yılında 2. albümü olan Toxicity'i çıkarmıştır. Bu albüm, ilk albüme göre daha çok Anadolu ezgileri taşımaktadır ve hala birçok hayranına göre grubun en güzel albümdür. Toxicity albümü System of a Down'un çok daha popüler olmasını sağlamıştır. Grubun en çok satan albümü olmuştur.

Toxicity adlı albümün çok tutulmasıyla System of a Down Toxicity 2 adlı albümlerini 2002 yılında çıkarcağını duyurmuştur. Ancak grup sonradan albüm ismini Steal This Album olarak değiştirmiştir.

Grup sonradan 2 albüm projesi yapacaklarını isminin Mezmerize/Hypnotize olacağını açıklamıştır. Albümün çıkma tarihi 2005 olarak belirlenmiştir. İlk olarak Mezmerize adlı albümü gelmiştir. Bu albümde System of a Down tarz değişikliğine gitmiştir. Eski albümlerinde bulunan Anadolu ezgileri bu albümde bulunmamaktadır ve hardcore'a kaymışlardır. Ayrıca bu albümde grubun gitaristi ve back vokali Daron Malakian tüm şarkıda etkisini ses olarak daha çok göstermektedir. Albümün en popüler şarkısı olan B.Y.O.B. Amerikan hükümetini eleştirmektedir.

Grup Mezmerize albümünü çıkardıktan bir kaç ay sonra Hypnotize adlı albümü çıkarmıştır. Bu albüm'de Daron Malakian back vokal'den çıkıp vokal olmuştur, albümde sadece kendisinin söylediği şarkılarda vardır. Serj Tankian bu albümde biraz daha geri planda kalmıştır. Hypnotize albümü Toxicity'den sonra en çok satılan System of a Down albümü olmuştur.
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedÇarş. Şub. 06, 2008 1:11 am

Bilmem farkında mısın ama soad ******'e küfür etti ve konserlerinin girişinde köpekler ve türkler giremez yazıyor ......ermeniler .... ben eskiden sewerek dinelrdim bu olayı öğrenmeden önce ama artık dinlemiyorum yine de dinliyeceim diyen varsa 'Toxicity' ve 'Chop Suey' şarkıları çk güzeldir ....
Amphitrite
Acemi Rocker
Acemi Rocker
Amphitrite

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedÇarş. Şub. 06, 2008 1:59 pm

Adamların sadece Toxicity sarkısını dinledım onunda duydum bende Bu adamlara GICıK oluorum Evil or Very Mad
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedÇarş. Şub. 06, 2008 4:57 pm

'Chop Suey' , Toxicity'den daha güzel bence ... dinle bence ben de onları o kadar sevmiorum zaten (: Very Happy rabbit hatta hiç..
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 2:33 pm

ülkeme küfredip , bayrağımı yakanları ... ******e küfür edenleri dünyanın en iyi müzik grubu bile olsa asla dinlemem Evil or Very Mad ... saygısız insan topluluğu Evil or Very Mad
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 2:47 pm

Aynen ha ... ermenisin anladık da bu kdr olmas ... ne dieblrm kii .....!!!!
||bNg.vHv||
Acemi Rocker Adayı
Acemi Rocker Adayı
||bNg.vHv||

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 3:44 pm

Dinlemedim o olaydan sonra da hayatta dinlemeye zahmet etmem ... terbiyesizler ... Evil or Very Mad
Misafir
Misafir

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 3:47 pm

Politikaları beni ilgilendirmes... Ben müziğine bakarım... Bir kaç şarkısı güsel... Onun dışında ne çok seviyorum nede nefret ediyorum...
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 3:49 pm

bu yaptıkları politikayla ilgili değil , ahlaksızlıkla ilgili sırf reklam için belden aşağı vurma olayları yani Evil or Very Mad
ama tabi isteyen dinler atana küfretse klibinde bayrağını yaksa bile
Misafir
Misafir

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 3:50 pm

ben ne dedim sadece bi kaç şarkısını... gidipde holy mountain i dinliycek halim yok...

En son Slipknot_9 tarafından Çarş. Mart 12, 2008 5:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 3:52 pm

ben sana karşı çıkmak amacıyla sölemedim zaten .. politika olmadığını söledim sadece lafım sana değil genele Very Happy
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 7:03 pm

****** 'e küfür edicekler we ben onları dinlicem...... pek sanmıorum yanii.... düpedüz terbiyesizlik başkabişey diil dedim ya bn grupları değerlendirirken herşeiyle deerlendiririm bu grubu artık deerlendirmeme bile gerek kalmadı yanii..... Evil or Very Mad sopa sopa sopa sopa
Misafir
Misafir

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPerş. Şub. 07, 2008 8:52 pm

Bi aralar yüksek güvenlik olursa Türkiye ye konsere geleceklerini sölemişlerdi ama yemedi... Yaşatmazdık herhalde onları
ßus3
Süper Rocker
Süper Rocker
ßus3

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedC.tesi Şub. 09, 2008 9:07 pm

RoCkeR AnGel demiş ki:
****** 'e küfür edicekler we ben onları dinlicem...... pek sanmıorum yanii.... düpedüz terbiyesizlik başkabişey diil dedim ya bn grupları değerlendirirken herşeiyle deerlendiririm bu grubu artık deerlendirmeme bile gerek kalmadı yanii..... Evil or Very Mad sopa sopa sopa sopa

katılıyorum zaten ben hiç dinlemedim dinlememde sopa Türkiye'ye adımlarını atmasınlarrr sopa Evil or Very Mad
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedCuma Şub. 29, 2008 10:40 pm

Atamazlar da zatenn...
H.Kovalainen
Süper Rocker
Süper Rocker
H.Kovalainen

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedC.tesi Nis. 19, 2008 12:58 pm

BU OLAYI ÖĞRENMEDEN ÖNCE 1-2 ŞARKISINI DUYUP DİNLEMİŞİMDİR AMA BU OLAYI ÖĞRENDİKDEN SONRA PESTİLİMİ ÇIKARSALAR DA DİNLEMEM!TERBİYESİZ VE İĞRENÇLER.BN ONLARI BOŞLUĞA BIRAKIYORUM!... sopa
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedC.tesi Nis. 19, 2008 10:14 pm

Öyle yapılması gerek zaten bu pisliklere sopa çok sinirleniyorum yaa !!!!
Heretic
Acemi Rocker
Acemi Rocker
Heretic

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPtsi Nis. 21, 2008 8:14 pm

onu bunu bilmem savundukları olay hakkındada konuşmak istemiyorum çünkü eğer konuşursam herkes bana kin duyucak neyse. düşünceleri yüzünden değil yapdıkları müzik yüzünden sevmiyorum bu adamları ortaya koyabildikleri pek bişe yok Mr. Jack adlım şarkılarının sadece gitar solosu hoşuma gider. ama aslında çok başarılı bi grup.
H.Kovalainen
Süper Rocker
Süper Rocker
H.Kovalainen

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedSalı Nis. 22, 2008 2:39 pm

Heretic demiş ki:
onu bunu bilmem savundukları olay hakkındada konuşmak istemiyorum çünkü eğer konuşursam herkes bana kin duyucak neyse. düşünceleri yüzünden değil yapdıkları müzik yüzünden sevmiyorum bu adamları ortaya koyabildikleri pek bişe yok Mr. Jack adlım şarkılarının sadece gitar solosu hoşuma gider. ama aslında çok başarılı bi grup.

tabi snn düşüncene saygı duyarım ama asla snnle aynı düşünceyi savunamam.yani gelicek ülkeme hakaret edecek bnde onlara paramı vereceğim?yanii pale ama sana karşı bir kin duymadım farao
!!!__cazyklıpnot__!!!

!!!__cazyklıpnot__!!!

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedSalı Eyl. 23, 2008 7:46 pm

!!!!!MADEM YAPTIN O ZMN Ş.E.R.E.F.S.İ.Z.S.İ.N. OLDUMU HAA!!!!!!! Evil or Very Mad
H.I.M
Acemi Rocker Adayı
Acemi Rocker Adayı
H.I.M

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedPerş. Eyl. 25, 2008 10:10 pm

Onurrr!!!Bu sitede böyle kelimeler yasak abiciimmm!!!
H.Kovalainen
Süper Rocker
Süper Rocker
H.Kovalainen

System Of A Down Empty
MesajKonu: Geri: System Of A Down   System Of A Down Icon_minipostedÇarş. Ekim 01, 2008 10:16 pm

!!!__cazyklıpnot__!!! demiş ki:
!!!!!MADEM YAPTIN O ZMN Ş.E.R.E.F.S.İ.Z.S.İ.N. OLDUMU HAA!!!!!!! Evil or Very Mad

Puah...Oldu Very Happy

Bu grup tamamen ARMUT!

System Of A Down
1 sayfadaki 1 sayfası