| System Of A Down | |
|
+6ßus3 ||bNg.vHv|| razorblade_kiSS Amphitrite RoCkeR AnGel buRakk 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
buRakk
| Konu: System Of A Down Ptsi Şub. 04, 2008 2:55 am | |
| System of a Down, 1995 yılında ABD'de kurulmuş alternatif metal grubudur. Grup ilk kurulduğunda Soil adını kullanmıştır. Grubun bateristi olan Andy Khachaturian'ın grupdan ayrılmasıyla yerine John Dolmayan gelmiştir. Grup albüm hazırlıklarına 1997 yılında başlamıştır ve 1998 yılında System of a Down adlı ilk albümleri piyasaya sürülmüştür. Albümde Spiders şarkısı çok popüler olmuştur.
Grup 4 üyeden oluşmaktadır; Serj Tankian (vokal, klavye), Daron Malakian (gitar, geri vokal), John Dolmayan (davul, perküsyon), Shavo Odadjian (bas gitar).
System of a Down 2001 yılında 2. albümü olan Toxicity'i çıkarmıştır. Bu albüm, ilk albüme göre daha çok Anadolu ezgileri taşımaktadır ve hala birçok hayranına göre grubun en güzel albümdür. Toxicity albümü System of a Down'un çok daha popüler olmasını sağlamıştır. Grubun en çok satan albümü olmuştur.
Toxicity adlı albümün çok tutulmasıyla System of a Down Toxicity 2 adlı albümlerini 2002 yılında çıkarcağını duyurmuştur. Ancak grup sonradan albüm ismini Steal This Album olarak değiştirmiştir.
Grup sonradan 2 albüm projesi yapacaklarını isminin Mezmerize/Hypnotize olacağını açıklamıştır. Albümün çıkma tarihi 2005 olarak belirlenmiştir. İlk olarak Mezmerize adlı albümü gelmiştir. Bu albümde System of a Down tarz değişikliğine gitmiştir. Eski albümlerinde bulunan Anadolu ezgileri bu albümde bulunmamaktadır ve hardcore'a kaymışlardır. Ayrıca bu albümde grubun gitaristi ve back vokali Daron Malakian tüm şarkıda etkisini ses olarak daha çok göstermektedir. Albümün en popüler şarkısı olan B.Y.O.B. Amerikan hükümetini eleştirmektedir.
Grup Mezmerize albümünü çıkardıktan bir kaç ay sonra Hypnotize adlı albümü çıkarmıştır. Bu albüm'de Daron Malakian back vokal'den çıkıp vokal olmuştur, albümde sadece kendisinin söylediği şarkılarda vardır. Serj Tankian bu albümde biraz daha geri planda kalmıştır. Hypnotize albümü Toxicity'den sonra en çok satılan System of a Down albümü olmuştur. | |
|
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| Konu: Geri: System Of A Down Çarş. Şub. 06, 2008 1:11 am | |
| Bilmem farkında mısın ama soad ******'e küfür etti ve konserlerinin girişinde köpekler ve türkler giremez yazıyor ......ermeniler .... ben eskiden sewerek dinelrdim bu olayı öğrenmeden önce ama artık dinlemiyorum yine de dinliyeceim diyen varsa 'Toxicity' ve 'Chop Suey' şarkıları çk güzeldir .... | |
|
| |
Amphitrite Acemi Rocker
Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 05/02/08 Nerden : Açık adres mi yazalım buraya :D
| Konu: Geri: System Of A Down Çarş. Şub. 06, 2008 1:59 pm | |
| Adamların sadece Toxicity sarkısını dinledım onunda duydum bende Bu adamlara GICıK oluorum | |
|
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| |
| |
razorblade_kiSS Moderatör
Mesaj Sayısı : 677 Kayıt tarihi : 05/02/08 Yaş : 32 Nerden : in_FLAMES
| Konu: Geri: System Of A Down Perş. Şub. 07, 2008 2:33 pm | |
| ülkeme küfredip , bayrağımı yakanları ... ******e küfür edenleri dünyanın en iyi müzik grubu bile olsa asla dinlemem ... saygısız insan topluluğu | |
|
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| Konu: Geri: System Of A Down Perş. Şub. 07, 2008 2:47 pm | |
| Aynen ha ... ermenisin anladık da bu kdr olmas ... ne dieblrm kii .....!!!! | |
|
| |
||bNg.vHv|| Acemi Rocker Adayı
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 05/02/08 Yaş : 32 Nerden : Denizli -
| Konu: Geri: System Of A Down Perş. Şub. 07, 2008 3:44 pm | |
| Dinlemedim o olaydan sonra da hayatta dinlemeye zahmet etmem ... terbiyesizler ... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: System Of A Down Perş. Şub. 07, 2008 3:47 pm | |
| Politikaları beni ilgilendirmes... Ben müziğine bakarım... Bir kaç şarkısı güsel... Onun dışında ne çok seviyorum nede nefret ediyorum... |
|
| |
| Konu: Geri: System Of A Down Perş. Şub. 07, 2008 3:49 pm | |
| bu yaptıkları politikayla ilgili değil , ahlaksızlıkla ilgili sırf reklam için belden aşağı vurma olayları yani ama tabi isteyen dinler atana küfretse klibinde bayrağını yaksa bile | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: System Of A Down Perş. Şub. 07, 2008 3:50 pm | |
| ben ne dedim sadece bi kaç şarkısını... gidipde holy mountain i dinliycek halim yok...
En son Slipknot_9 tarafından Çarş. Mart 12, 2008 5:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
| Konu: Geri: System Of A Down Perş. Şub. 07, 2008 3:52 pm | |
| ben sana karşı çıkmak amacıyla sölemedim zaten .. politika olmadığını söledim sadece lafım sana değil genele | |
|
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| Konu: Geri: System Of A Down Perş. Şub. 07, 2008 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: System Of A Down Perş. Şub. 07, 2008 8:52 pm | |
| Bi aralar yüksek güvenlik olursa Türkiye ye konsere geleceklerini sölemişlerdi ama yemedi... Yaşatmazdık herhalde onları |
|
| |
ßus3 Süper Rocker
Mesaj Sayısı : 241 Kayıt tarihi : 04/02/08 Yaş : 29 Nerden : Lucas'ın Olduğu Her Yer..
| Konu: Geri: System Of A Down C.tesi Şub. 09, 2008 9:07 pm | |
| | |
|
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| Konu: Geri: System Of A Down Cuma Şub. 29, 2008 10:40 pm | |
| | |
|
| |
H.Kovalainen Süper Rocker
Mesaj Sayısı : 270 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 29 Nerden : uff ne gerek var?
| Konu: Geri: System Of A Down C.tesi Nis. 19, 2008 12:58 pm | |
| BU OLAYI ÖĞRENMEDEN ÖNCE 1-2 ŞARKISINI DUYUP DİNLEMİŞİMDİR AMA BU OLAYI ÖĞRENDİKDEN SONRA PESTİLİMİ ÇIKARSALAR DA DİNLEMEM!TERBİYESİZ VE İĞRENÇLER.BN ONLARI BOŞLUĞA BIRAKIYORUM!... | |
|
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| |
| |
Heretic Acemi Rocker
| Konu: Geri: System Of A Down Ptsi Nis. 21, 2008 8:14 pm | |
| onu bunu bilmem savundukları olay hakkındada konuşmak istemiyorum çünkü eğer konuşursam herkes bana kin duyucak neyse. düşünceleri yüzünden değil yapdıkları müzik yüzünden sevmiyorum bu adamları ortaya koyabildikleri pek bişe yok Mr. Jack adlım şarkılarının sadece gitar solosu hoşuma gider. ama aslında çok başarılı bi grup. | |
|
| |
| Konu: Geri: System Of A Down Salı Nis. 22, 2008 2:39 pm | |
| - Heretic demiş ki:
- onu bunu bilmem savundukları olay hakkındada konuşmak istemiyorum çünkü eğer konuşursam herkes bana kin duyucak neyse. düşünceleri yüzünden değil yapdıkları müzik yüzünden sevmiyorum bu adamları ortaya koyabildikleri pek bişe yok Mr. Jack adlım şarkılarının sadece gitar solosu hoşuma gider. ama aslında çok başarılı bi grup.
tabi snn düşüncene saygı duyarım ama asla snnle aynı düşünceyi savunamam.yani gelicek ülkeme hakaret edecek bnde onlara paramı vereceğim?yanii ama sana karşı bir kin duymadım | |
|
| |
!!!__cazyklıpnot__!!!
| Konu: Geri: System Of A Down Salı Eyl. 23, 2008 7:46 pm | |
| !!!!!MADEM YAPTIN O ZMN Ş.E.R.E.F.S.İ.Z.S.İ.N. OLDUMU HAA!!!!!!! | |
|
| |
H.I.M Acemi Rocker Adayı
| Konu: Geri: System Of A Down Perş. Eyl. 25, 2008 10:10 pm | |
| Onurrr!!!Bu sitede böyle kelimeler yasak abiciimmm!!! | |
|
| |
| |
| |
| System Of A Down | |
|