Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rock and Hell Bar

3 posters
YazarMesaj
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

Rock and Hell Bar Empty
MesajKonu: Rock and Hell Bar   Rock and Hell Bar Icon_minipostedSalı Nis. 08, 2008 4:17 pm

Evet barımıza hoşgeldiniz. Very Happy
Kısaca sohbet bölümü ama sohbet lafını pek sevmediğim için bar dedim =)
H.Kovalainen
Süper Rocker
Süper Rocker
H.Kovalainen

Rock and Hell Bar Empty
MesajKonu: Geri: Rock and Hell Bar   Rock and Hell Bar Icon_minipostedSalı Mayıs 06, 2008 8:39 pm

şimdi bu forum metalcisi bol bir forum.açıkcası ben neden metali seçtiğinizi merak ettim.neden rock değil?
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

Rock and Hell Bar Empty
MesajKonu: Geri: Rock and Hell Bar   Rock and Hell Bar Icon_minipostedÇarş. Mayıs 07, 2008 1:59 pm

çünkü metal seviyoruz.tamamen tesadüf aslında.rock sevenlerin yoğun olduğu bi sitede olabilirdi zevk meselesi.

rock sınırlı bi müzik.yani bi battlelore moonspell pantera therion haggard lacrimosa gibi grupların bana hissettirdiği duygular,müzik kaliteyle vs.. mor ve ötesi , duman , cranberies Wink gibi rock gruplarının hissetirebileceği duygular ve kalite arasında uçurumlar var tartışılamaz bile =) şahsi fikrim Wink
Misafir
Misafir

Rock and Hell Bar Empty
MesajKonu: Geri: Rock and Hell Bar   Rock and Hell Bar Icon_minipostedÇarş. Mayıs 07, 2008 9:20 pm

Rock sıkıcı ve kalite bakımından çok düşük geliyor. Ve rock müziği metale çok fazla özeniyor gibi...
Heretic
Acemi Rocker
Acemi Rocker
Heretic

Rock and Hell Bar Empty
MesajKonu: Geri: Rock and Hell Bar   Rock and Hell Bar Icon_minipostedC.tesi Mayıs 10, 2008 4:05 pm

TheMadness demiş ki:
Rock sıkıcı ve kalite bakımından çok düşük geliyor. Ve rock müziği metale çok fazla özeniyor gibi...

Kesinlikle haklısın. Günümüz rock gruplarıyla Elvis presly i karşılaştırınca şimdikiler çok fazla metale özenmiş durumdalar. Saç uzatmak siyah giyinmek vs..
H.Kovalainen
Süper Rocker
Süper Rocker
H.Kovalainen

Rock and Hell Bar Empty
MesajKonu: Geri: Rock and Hell Bar   Rock and Hell Bar Icon_minipostedPerş. Haz. 19, 2008 9:40 am

İnsana bazen çok banel gelebiliyor.Ama sırf gitar sesi ve bağıran adamlar kulağa pek hoş gelmiyor olabilir ama bunun aynısı metalde de gerçekleşiyor.Ayrıca siyah giyinmenin bir özentilik olarak adlandırılacağını pek sanmıyordum...Tabii zevk meselesi.Fakat siz sırf metal mi dinliyorsunuz bunu öğrenmeye çalışıyorum.Rock özentiliktir felsefesiyle mi ilerliyorsunuz?

Rock and Hell Bar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rock'N HeLL'i 2 keLimeyLe anLat
» En iyi erkek rock solisti?