razorblade_kiSS Moderatör
Mesaj Sayısı : 677 Kayıt tarihi : 05/02/08 Yaş : 32 Nerden : in_FLAMES
| Konu: Rock and Hell Bar Salı Nis. 08, 2008 4:17 pm | |
| Evet barımıza hoşgeldiniz. Kısaca sohbet bölümü ama sohbet lafını pek sevmediğim için bar dedim =) | |
|
H.Kovalainen Süper Rocker
Mesaj Sayısı : 270 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 29 Nerden : uff ne gerek var?
| Konu: Geri: Rock and Hell Bar Salı Mayıs 06, 2008 8:39 pm | |
| şimdi bu forum metalcisi bol bir forum.açıkcası ben neden metali seçtiğinizi merak ettim.neden rock değil? | |
|
razorblade_kiSS Moderatör
Mesaj Sayısı : 677 Kayıt tarihi : 05/02/08 Yaş : 32 Nerden : in_FLAMES
| Konu: Geri: Rock and Hell Bar Çarş. Mayıs 07, 2008 1:59 pm | |
| çünkü metal seviyoruz.tamamen tesadüf aslında.rock sevenlerin yoğun olduğu bi sitede olabilirdi zevk meselesi. rock sınırlı bi müzik.yani bi battlelore moonspell pantera therion haggard lacrimosa gibi grupların bana hissettirdiği duygular,müzik kaliteyle vs.. mor ve ötesi , duman , cranberies gibi rock gruplarının hissetirebileceği duygular ve kalite arasında uçurumlar var tartışılamaz bile =) şahsi fikrim | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Rock and Hell Bar Çarş. Mayıs 07, 2008 9:20 pm | |
| Rock sıkıcı ve kalite bakımından çok düşük geliyor. Ve rock müziği metale çok fazla özeniyor gibi... |
|
Heretic Acemi Rocker
| Konu: Geri: Rock and Hell Bar C.tesi Mayıs 10, 2008 4:05 pm | |
| - TheMadness demiş ki:
- Rock sıkıcı ve kalite bakımından çok düşük geliyor. Ve rock müziği metale çok fazla özeniyor gibi...
Kesinlikle haklısın. Günümüz rock gruplarıyla Elvis presly i karşılaştırınca şimdikiler çok fazla metale özenmiş durumdalar. Saç uzatmak siyah giyinmek vs.. | |
|
H.Kovalainen Süper Rocker
Mesaj Sayısı : 270 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 29 Nerden : uff ne gerek var?
| Konu: Geri: Rock and Hell Bar Perş. Haz. 19, 2008 9:40 am | |
| İnsana bazen çok banel gelebiliyor.Ama sırf gitar sesi ve bağıran adamlar kulağa pek hoş gelmiyor olabilir ama bunun aynısı metalde de gerçekleşiyor.Ayrıca siyah giyinmenin bir özentilik olarak adlandırılacağını pek sanmıyordum...Tabii zevk meselesi.Fakat siz sırf metal mi dinliyorsunuz bunu öğrenmeye çalışıyorum.Rock özentiliktir felsefesiyle mi ilerliyorsunuz? | |
|