Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Vega

5 posters
YazarMesaj
Büşhram
Admin
Admin
Büşhram

Vega Empty
MesajKonu: Vega   Vega Icon_minipostedPtsi Şub. 04, 2008 3:04 am

Vega, Türk rock müzik grubudur. Sadece rock gurubu demek yanlıştır çünkü kendilerine has bir anlatımı ve sesi vardır. Adını, mavi ışık yayan Vega yıldızından alır. 1996 yılında İTÜ Elektronik mezunu olan Tuğrul Akyüz, Mimar Sinan Üniversitesi mezunu Deniz Akyüz (Özbey) ve yine İTÜ Elektronik mezunu Mert Koral ile birlikte kurulmuştur.1999 yılında Tamam Sustum, 2002 yılında Tatlı Sert ve 2003 yılında Tatlı Sert 2 albümlerini çıkardı.Yine 2003 yılında Mert Koral'ın ayrılmasından sonra yola 2 kişi devam ettiler. En son 2005 yılının sonunda "Hafif Müzik" albümü çıktı. Şimdiye kadar (28-02-2007) 3 albümünden 7 kılip yayınlandı: "Tamam Sustum!", "Alışamadım Yokluğuna", "Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı", "Bihaber" (kısa bir süre yayınlandıktan sonra grup beğenmediği için yayından kaldırıldı.), "Serzenişte", "Elimde Değil", "Hafif Müzik".

Vega Vegadeniztugrulos4
https://rockandhell.yetkin-forum.com
Dark Light
Moderatör
Moderatör
Dark Light

Vega Empty
MesajKonu: Geri: Vega   Vega Icon_minipostedPtsi Şub. 04, 2008 1:26 pm

elimde değil şarkısını her dınledıgımde kendımden geçerim.benı anlatan tek tuk şarkılardan biri.. çok iyi bi grup paylaşım için sağol=)
razorblade_kiSS
Moderatör
Moderatör
razorblade_kiSS

Vega Empty
MesajKonu: Geri: Vega   Vega Icon_minipostedÇarş. Şub. 06, 2008 8:43 pm

elimde değil,alışamadım yokluğuna,bu sabahların bir anlamı olmalı , hafif müzik şarkılarını çok severim ama açık konuşmak gerekirse canlı performansları sıfır ... Evil or Very Mad
RoCkeR AnGel
Moderatör
Moderatör
RoCkeR AnGel

Vega Empty
MesajKonu: Geri: Vega   Vega Icon_minipostedCuma Şub. 08, 2008 3:31 pm

Aynen performansları çok kötüü Rock'n Coke ta da en kötü performans onların performansı seçildi ... onun dışında şarkıları güzel yani fena diil .....
sc3nT..
Süper Rocker
Süper Rocker
sc3nT..

Vega Empty
MesajKonu: Geri: Vega   Vega Icon_minipostedPaz Şub. 10, 2008 12:22 am

cidden performanslarr çok kötü ama şarkılarını sewerek dinlerim serzenişte, elimde değil falan gzl bence...

Vega
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-