| Hayko Cepkin | |
|
+3razorblade_kiSS Dark Light Büşhram 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Büşhram Admin
Mesaj Sayısı : 205 Kayıt tarihi : 03/02/08 Yaş : 32 Nerden : Cehennemin Dibinden =Pp
| Konu: Hayko Cepkin Ptsi Şub. 04, 2008 3:28 am | |
| Hayko Cepkin, (doğum 11 Mart - 1978, İstanbul) Ermeni asıllı Türk vatandaşı piyanist, müzisyen.
Liseden sonra 2 yıl mimar sinan üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene timur selçuk çağdaş müzik merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene akademi istanbul'da piyano eğitimi gördükten sonra profesyonel müzik yaşantısına 1997 yılında klavyeci olarak başladı.
Sırasıyla öztürk, Ogün Sanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. Çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. En son Murathan Mungan'ın söz vermiş şarkılar adlı albümünde aylin aslım'ın seslendirdiği "kimdi giden" adlı bir yeni türkü bestesi olan parçayı düzenledi. Bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "Sakin olmam lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.
Daha sonra 2OO7 de tanışma biti albümüyle sevenleriyle buluştu.Müziğe daha sert devam eden Hayko(kendi tabiriyle)türü bozuk tarzıyla açık olduğuna inandığımız yoluna devam ediyor.Bu albümü korku-gerilim temasıyla oluşturan Hayko'nun yeni albümünde 5taneintro,10tane parça+bonus bulunuyor.Profesyonelstüdyo kaydıyla yaptığı albümünün promosyon dönemi devam etmekte...
Hayko Cepkin'in grubu gitarda Umut Töre, bas gitarda Poyraz Kılıç ve davulda Murat Cem Ergül'den oluşmaktadır | |
|
| |
Dark Light Moderatör
Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 04/02/08 Yaş : 32 Nerden : zong.
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Ptsi Şub. 04, 2008 1:41 pm | |
| pek sevmedıgım biridir..tek tük şarkısını dınledım beğenmedim..sevenlerede saygı duyuyorum.=) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Çarş. Şub. 06, 2008 2:00 pm | |
| Fenotip olarak Türkiyenin Marilyn Manson ı bence... Çok başarlı şarkıları var... Saol paylaşım için |
|
| |
razorblade_kiSS Moderatör
Mesaj Sayısı : 677 Kayıt tarihi : 05/02/08 Yaş : 32 Nerden : in_FLAMES
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Çarş. Şub. 06, 2008 8:36 pm | |
| sevmiyorum ... şarkıları hiç kaliteli değil bence ... mm özentiliği konusuna girmicem zaten tam anlayamadım çünkü ne yapmaya çalıştığını ... bu kadar sevilmesinin sebebinin de şarkılarına değil bu makyaj ve imajla ilk türk sanatçı olmasına bağlıyorum
şahsi fikirlerim saygı duyarım sevene | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Perş. Şub. 07, 2008 5:22 pm | |
| Türkiye deki alternatif rock müziğine farklı bi boyut katmış bi isim bence |
|
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Cuma Şub. 08, 2008 2:59 pm | |
| Aynı müzik türünün santacıları benzerlik olması doğal... Onun dışında çokda bi özentilik yok bence... |
|
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| |
| |
ßus3 Süper Rocker
Mesaj Sayısı : 241 Kayıt tarihi : 04/02/08 Yaş : 29 Nerden : Lucas'ın Olduğu Her Yer..
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Cuma Şub. 08, 2008 7:46 pm | |
| Ben çok seviyorum Hayko'yu Tarzı falan süper! | |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Şub. 10, 2008 12:44 am | |
| Ayy o adamdan tırsıyorum resmen.. bencede rocker angel'ın dedii gibi özenti.. şarkılarını ilk önce dinliyodmm ama şimdi hiç dinlemiyorum | |
|
| |
ßus3 Süper Rocker
Mesaj Sayısı : 241 Kayıt tarihi : 04/02/08 Yaş : 29 Nerden : Lucas'ın Olduğu Her Yer..
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Şub. 10, 2008 3:10 pm | |
| - sc3nT.. demiş ki:
- Ayy o adamdan tırsıyorum resmen.. bencede rocker angel'ın dedii gibi özenti.. şarkılarını ilk önce dinliyodmm ama şimdi hiç dinlemiyorum
burcu bence hiç tırsılcak adam değil ama bana göre sadece tipi öyLe ama senn fıkrın jnm | |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| |
| |
ßus3 Süper Rocker
| |
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Cuma Şub. 29, 2008 10:48 pm | |
| Ya moralin iyiyken dinleyemeyeceğin bir müzik yapıyor.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Salı Mart 04, 2008 10:16 pm | |
| - RoCkeR AnGel demiş ki:
- Ya moralin iyiyken dinleyemeyeceğin bir müzik yapıyor..
Eed ya adamın şarkıları türkü gibi... |
|
| |
H.Kovalainen Süper Rocker
Mesaj Sayısı : 270 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 29 Nerden : uff ne gerek var?
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Çarş. Mart 05, 2008 8:38 pm | |
| bn sevmiyorum, bu bnm fikrim | |
|
| |
RoCkeR AnGel Moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Cuma Mart 07, 2008 11:35 pm | |
| Saçlarını önü amele gibi şimdi şimdi mor mor postiş takmış yakışmıyor bence sarıyken daha iyiydi diye düşünüyorum ben.... | |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Mart 22, 2008 11:14 am | |
| - ßus3 demiş ki:
- Ben çok seviyorum Hayko'yu Tarzı falan süper!
Ama cidden özentii.. Sesi Allah için güzel ama dinlemiyorum artık ... - RoCkeR AnGel demiş ki:
- Saçlarını önü amele gibi şimdi şimdi mor mor postiş takmış yakışmıyor bence sarıyken daha iyiydi diye düşünüyorum ben....
Ayy mor postişlerine bayılıyorum, Sarıyken çiyan gibiydi bee.. Şimdi hiç olmassa tam özenti olmuş.. | |
|
| |
Büşhram Admin
Mesaj Sayısı : 205 Kayıt tarihi : 03/02/08 Yaş : 32 Nerden : Cehennemin Dibinden =Pp
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Mart 22, 2008 5:15 pm | |
| Lütfen tartışma ortamı çıkarmayalım.. Onun MM'e benzemesi illa da özenti olduğu anlamına gelmez.. Arka arkaya da iki post atmayalım...!!! | |
|
| |
sc3nT.. Süper Rocker
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Mart 22, 2008 9:48 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Mart 22, 2008 9:55 pm | |
| - Büşhram demiş ki:
- Lütfen tartışma ortamı çıkarmayalım.. Onun MM'e benzemesi illa da özenti olduğu anlamına gelmez.. Arka arkaya da iki post atmayalım...!!!
burda tartışma ortamı yaratmıcazda nerde yaratıcaz acaba büşram heralde tartışıcaz gruplar hakkında yorumlarımızı atıcazki forum forum olsun dimi ama | |
|
| |
Büşhram Admin
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Mart 22, 2008 10:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Mart 22, 2008 11:06 pm | |
| | |
|
| |
| Hayko Cepkin | |
|