Rock'N HeLL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Rock'N HeLL

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Avril Lavigne

+8
antiavril
MissVaLo
H.Kovalainen
ßus3
razorblade_kiSS
RoCkeR AnGel
Amphitrite
buRakk
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
H.I.M
Acemi Rocker Adayı
Acemi Rocker Adayı
H.I.M

Avril Lavigne - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Avril Lavigne   Avril Lavigne - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 28, 2008 11:52 am

Avril iğrenç bencee!! Pop yapıyor çok belli ama beni en çok kızdıran "Ben punk yapmıyorum,rockçıyım" dediği halde hayranlarının "Biz Avril dinliyoruz,punkçıyız" demeleri...
!!!_İrEm_!!!

!!!_İrEm_!!!

MesajKonu: Geri: Avril Lavigne   Avril Lavigne - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Eyl. 28, 2008 3:04 pm

bide karşımıza geçip bz rockçıyız diyolar soruyoruzz kmi dinliyosunuzz hepsii AVRIL diyolarr yhaa gıcıkk oluyormm ne buluyolar onuda aanlamıyormm Exclamation Very Happy
H.Kovalainen
Süper Rocker
Süper Rocker
H.Kovalainen

MesajKonu: Geri: Avril Lavigne   Avril Lavigne - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ekim 01, 2008 10:14 pm

Hadi onu bırak bir de geliyorlar soruyorlar neden avril'i sevmiyosun çok iyi bence...Gidip bende milletin şarkılarını çalsam benimde hayranlarım böyle derdi herhalde...Ya bari çaktırmadan yapsa...Ama yok yani.Bu direk şarkıyı kopyala yapıştır yapıyor... Suspect

Avril Lavigne
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» anti-avril